Zoeken naar dilemma relatie stoppen of doorgaan

dilemma relatie stoppen of doorgaan
Relatie vol twijfels: doorgaan of dumpen? Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. Relatie vol twijfels: doorgaan of dumpen? 17/01/2012 om 0930: door vwh Bron: The Daily Mail Print Corrigeer. Koppels die twijfelen of hun relatie nog zin heeft, kunnen heel snel te weten komen of ze er al dan niet de brui moeten aan geven.
Moet ik vechten voor mijn relatie of loslaten? Doorgaan of stoppen?
Moet ik vechten voor mijn relatie of het loslaten? Soms lijkt het makkelijk om gewoon afscheid te nemen. Maar zul je dan de mooie momenten niet missen? Geef je niet te snel op? Misschien valt er nog iets van te maken? Dus moet je doorgaan op stoppen? Met deze inzichten kun je die vraag beter beantwoorden.: Jij bent de expert van je eigen leven. Er is uiteraard maar één persoon die dat echt kan bepalen. Wat anderen ook zeggen, wat ik ook zeg, jij bent de enige die dit kan besluiten. Jij en jij alleen bent de expert van je leven. Dus ga altijd uit van wat je zelf voelt en wilt. Maar daar zit dan ook direct het dilemma: Wat als je verstand iets anders wil dan je gevoel voelt?
Verstikkende relaties: hangen of knopen doorhakken? Psychologisch.nu.
Twijfelaars belanden helaas vaak in een knipperlichtrelatie omdat ze halfslachtig doorgaan en daardoor het knagende gevoel houden dat er meer in hun relatie zit dan er uitkomt. Het is voor twijfelaars daarom zinnig om er tenminste één keer echt voor te gaan. Dat voorkomt spijt, schuldgevoel en nog meer twijfel. Een andere valkuil daarbij is helaas wel dat lastige relaties soms extra verslavend zijn. Hoe meer bloed, zweet en tranen je aan elkaar kwijt bent iets wat juist in lastige relaties gebeurt hoe moeilijker het is om het verlies te nemen. Deze paradox wordt ook wel de Illusie van de investering genoemd. Je hoopt vergeefs dat alle moeite uiteindelijk toch wordt beloond, waardoor je er te lang mee doorgaat. Het is precies de reden waarom mensen een langdradige of vervelende film uitzitten, waarvan ze eigenlijk al na vijf minuten wisten dat het niks zou worden: Ik had er verdomme 12 euro voor betaald en was op een gegeven moment al halverwege: ja dan wil ik het einde zien ook.
Vechten voor je relatie of stoppen? 10 Tips om snel te beslissen.
En ook als hij zegt: Ik wil doorgaan, en ik wil er voor vechten. Klopt dit met zijn gedrag? Merk je aan hem dat hij zijn best doet? Dat hij daadwerkelijk verder wil gaan? Wil hij echt veranderen? Merk je aan hem dat hij er behoefte aan heeft om bij je te zijn en jullie band sterker te maken? Of is het allemaal schone schijn en is hij stiekem helemaal niet bereid om zoveel te veranderen? Er is niets frustrerender dan een relatie proberen te redden waarbij de ander er met de pet naar gooit.
Stoppen of doorgaan Psychologie Magazine.
Stoppen of doorgaan. Een van de beste adviezen die ik ooit kreeg kwam van een nogal zweverige therapeute die consult hield in een vergaderzaaltje. Ik huilde er zo hard doorheen dat ik me noch haar naam, noch haar gezicht kan herinneren. Je bent bezig een grote beslissing te nemen, raadde ze met een blik op mijn verwilderde paniekhoofd. Een van de beste adviezen die ik ooit kreeg kwam van een nogal zweverige therapeute die consult hield in een vergaderzaaltje. Ik huilde er zo hard doorheen dat ik me noch haar naam, noch haar gezicht kan herinneren. Je bent bezig een grote beslissing te nemen, raadde ze met een blik op mijn verwilderde paniekhoofd wat waar was, want ik stond op het punt om de langste relatie van mijn leven te beëindigen en ik had al weken nauwelijks gegeten of geslapen.
Artikel je relatie beëindigen of doorgaan door Ineke Van Lint Enthousiasme Ineke Van Lint.
Op deze website tref je inzichten, inspiratie, motivatie, handvatten en liefdevolle raad aan die jou zullen helpen beseffen dat jij in feite een krachtig en schitterend wezen bent en een leven kunt scheppen vol enthousiasme, vreugde en liefde! DEEL DEZE PAGINA. Terug naar overzicht. Je relatie stopzetten of er mee doorgaan?
21 Kenmerken van mensen die te veel in de liefde investeren. Als liefde ook pijn doet. Loslaten en stoppen met piekeren en malen met Loslaten.Nu.
Tags: angst, beëindigen relatie, controle loslaten, emotionele afhankelijkheid, emotionele gezondheid, emotionele pijn, fysieke, liefde, patronen, relatiepatronen, relatiepatroon. Meld je aan voor mijn Nieuwsbrief. Dan ontvang je tevens de Gratis download met 8 interessante inzichten en 13 concrete handvatten om te stoppen met piekeren en malen.

Contacteer ons

hoofd hart buik
cath kidston regenjas
Citroën Restaurant
citroen restaurant amsterdam
Citroen Restaurant Citroen
dilemma relatie stoppen of doorgaan
doorgaan met relatie of niet
doorgaan of stoppen met relatie