Zoeken naar eten op katendrecht

eten op katendrecht
KAAP vislokaal.
Ons menu van de maand November/December. Voor de kaart in PDF en onze dranken.: Menu KAAP 2017-10-21. Auteur Vislokaal KAAP Geplaatst op 1 december 2016 26 december 2017 Categorieën Menu About Us. KAAP Cape is the Rotterdam-grown fish restaurant in the Katendrecht neighbourhood.
De 10 beste restaurants in de buurt van SS Rotterdam.
205 van 955 restaurants in Rotterdam. Sumatraweg 15 Deliplein, Katendrecht. 08, km van SS Rotterdam. Waarom moet vintage zo duur zi 11/06/2017. Heerlijke plek 28/04/2017. 149 van 955 restaurants in Rotterdam. 09, km van SS Rotterdam. pannenkoeken eten en rondvaren 30/01/2018.
De Buik van.
Restaurants Katendrecht Kun Jij de Kaap aan?
Broodabonnementen of investeer in het laten herleven van het bakkersambacht op Katendrecht. Geopend van donderdag t/m zaterdag van 08.00 tot 15.00 uur, zondag van 10.00 tot 15.00 uur. Wing Wah Kantonees restaurant. Al 60 jaar op de Kaap. Traditioneel Kantonese specialiteiten en Dim Sum. Dagelijks geopend voor lunch en diner, op maandag alleen voor diner. Koffiewaroeng en muziekcafé. Een plek waar muziek centraal staat en waar je goede koffie, lekkere Indische hapjes en speciale biertjes kunt krijgen. Geopend van woensdag t/m zondag. Vrijdag en zaterdag ook in de avond. De Zeeuwse Meisjes. Winkel en koffiebar in één. Voor een goed ontbijt, heerlijke lunch of kop koffie met iets lekkers. Geopend van woensdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur op woensdag vanaf 12.00 uur. Delikaat traiteur en catering. Catering en lunches voor bedrijven, particulieren, crews en op festivals en evenementen. Met speciale gelegenheden of evenementen geopend, anders op afspraak. De Matroos en het Meisje. Eten wat de pot schaft.
POSSE Shop Restaurant.
BASED IN KATENDRECHT. POSSE is based in Katendrecht Rotterdam. The upcoming dining area, grand, cosy and fun to be. LUNCH DRINKS DINER SHOP RESTAURANT. Being a shop Restaurant, a Vintage Emporium gallery bookstore will provide you with a lot to look at. Fish Oven baked Dorade Oven Dorade Calamares a la planxa Inktvis op de plaat Haddock.
De leukste hotspots in Katendrecht in Rotterdam Culy.nl.
De leukste hotspots in Katendrecht in Rotterdam. De Fenix Food Factory in Rotterdam trekt al een tijdje veel bezoekers naar het Rotterdamse Katendrecht. Helemaal leuk: maak er een food-filled dagje van en struin alle leuke hotspots af in dit gebied. Er zijn er namelijk héél veel. Fenix Food Factory. De Fenix Food Factory is een beetje de Rotterdamse versie van de Foodhallen in Amsterdam. Maar dan iets knusser en rauwer. Hier vind je makers van de lekkerste kazen, vleeswaren, biertjes en broden. To name a few: Firma Bijten, Cider Cider, Kaapse Brouwers, Meneer Tanger en Jordys Bakery. Buiten brandt altijd wel en vuurtje voor een stoof of houtovenpizza, binnen is t gezellig borrelen met de proefglaasjes bier van Kaapse Brouwers. Ga hier met je vrienden heen en ga allemaal iets halen wat je lekker vindt. Verzamel het op tafel en tast tevreden toe.
Katendrecht restaurants in Rotterdam IENS.
Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Rotterdam /. Katendrecht restaurants in Rotterdam. Katendrecht restaurants in Rotterdam. 18 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. ALLES Al onze restaurants.
Restaurant De Matroos en Het Meisje in Katendrecht, Rotterdam.
Fenix Food Factory.
Verse producten, lokaal of soms zelfs ter plekke geproduceerd. Vanuit een liefde voor eten en ambacht vonden onze ondernemers elkaar meer dan twee jaar geleden in de straten van Rotterdam. Een passie werd gedeeld, een plan werd gemaakt en een droom werd gerealiseerd in een oude havenloods op Katendrecht.

Contacteer ons

eten op katendrecht
film foodtruck
foodtruck film
amsterdam lunch spots
arabisch restaurant maastricht
theatervoorstellingen 2015
uit eten katendrecht rotterdam
stoppen of doorgaan met relatie
Restaurant Citroen