Resultaten voor katendrecht restaurants

katendrecht restaurants
Restaurant De Matroos en Het Meisje in Katendrecht, Rotterdam.
De leukste hotspots in Katendrecht in Rotterdam Culy.nl.
De leukste hotspots in Katendrecht in Rotterdam. De Fenix Food Factory in Rotterdam trekt al een tijdje veel bezoekers naar het Rotterdamse Katendrecht. Helemaal leuk: maak er een food-filled dagje van en struin alle leuke hotspots af in dit gebied.
Katendrecht restaurants in Rotterdam IENS.
Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Rotterdam /. Katendrecht restaurants in Rotterdam. Katendrecht restaurants in Rotterdam. 18 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. ALLES Al onze restaurants.
Restaurants Katendrecht Kun Jij de Kaap aan?
De Kaap heeft een groot culinair aanbod. Restaurants, lunchrooms, traiteurs, cateraars en cafés: er is voor ieder wat wils. Bistrot du Bac. Echte Parijse keuken aan het Deliplein. Een traditionele bistrot, met Franse ambachtelijke gerechten. Geopend van woensdag t/m zondag voor diner, op zaterdag en zondag ook voor lunch. Café De Ouwehoer. Café De Ouwehoer brengt de ouderwetse en broeierige sfeer van het oude Katendrecht weer terug op het Deliplein.
Restaurant Kwiezien.
Douwe en Kaylee verzorgen de afwas. In het restaurant zijn het Philip, Monique, Gio, Anne, Ashley, Sanne en Joost die het jullie naar de zin proberen te maken. Het diner bestaat uit. een 3 gangen menu voor de kleine eter 3400.,
De Buik van.
De 10 beste restaurants in de buurt van SS Rotterdam.
In de buurt van bezienswaardigheden. Restaurants in de buurt van Lido Terrace. Restaurants in de buurt van De Rotterdam Steam Ship. Restaurants in de buurt van Watertaxi Rotterdam. Restaurants in de buurt van Katendrecht. Restaurants in de buurt van Euromast Tower.
Fenix Food Factory.
With a love for food and craft these entrepreneurs found each other more than two years ago in the streets of Rotterdam. A passion was shared, a plan was made and a dream was realised in an old port warehouse on Katendrecht.
POSSE Shop Restaurant.
BASED IN KATENDRECHT. POSSE is based in Katendrecht Rotterdam. The upcoming dining area, grand, cosy and fun to be. LUNCH DRINKS DINER SHOP RESTAURANT. Being a shop Restaurant, a Vintage Emporium gallery bookstore will provide you with a lot to look at.

Contacteer ons

persoonlijke waarden
beste Kookboek
label products
beste kookboeken
going out in amsterdam
katendrecht restaurants
eten in katendrecht
vrolijk servies