Resultaten voor restaurants katendrecht rotterdam

restaurants katendrecht rotterdam
De leukste hotspots in Katendrecht in Rotterdam Culy.nl.
De leukste hotspots in Katendrecht in Rotterdam. De Fenix Food Factory in Rotterdam trekt al een tijdje veel bezoekers naar het Rotterdamse Katendrecht. Helemaal leuk: maak er een food-filled dagje van en struin alle leuke hotspots af in dit gebied.
POSSE Shop Restaurant.
BASED IN KATENDRECHT. POSSE is based in Katendrecht Rotterdam. The upcoming dining area, grand, cosy and fun to be. LUNCH DRINKS DINER SHOP RESTAURANT. Being a shop Restaurant, a Vintage Emporium gallery bookstore will provide you with a lot to look at.
Michelin Restaurants Katendrecht: Gids van de beste restaurants van Katendrecht.
Alle Michelin restaurants in Katendrecht: sterrenrestaurants in Katendrecht en omgeving, Bib Gourmand restaurants en de andere Michelin restaurants. Adres, prijs, mening van de Michelin Gids en reviews van internetters over de Michelin restaurants Katendrecht. Alles van ViaMichelin: Rotterdam. Toeristische bezienswaardigheden Rotterdam.
Wing Wah Kantonees restaurant Rotterdam.
Welkom bij Chinees restaurant Wing Wah in Katendrecht. Het schiereiland Katendrecht is van oudsher de plek waar de Chinezen in Rotterdam zich huisvestten. En dat er van alle Chinese restaurants in Katendrecht nog één over is zegt genoeg over het unieke karakter van Wing Wah.
Hotspots Rotterdam! Het Wilhelminapier en De Kaap ELLE Eten.
Via de Rijnhavenbrug de Hoerenloper, zeggen sommigen in Rotterdam steek je van de Wilhelminapier over naar Katendrecht. Rechts van de brug is de Fenix Food Factory, recht voor je ligt het Deliplein. Vijftig jaar geleden was dit een waar zeemanswalhalla met kroegen, hoerenkasten en tattooshops, tegenwoordig zijn het foodwinkeltjes en restaurantjes die de harten van bezoekers sneller doen kloppen.
Deliplein op Katendrecht door Harold Smits Leuke culinaire dingen doen unieke restaurant, kook, vegetarische, boodschappen, keuken en wijn tips.
De Leukste én lekkerste eetplekjes van Rotjeknor natuurlijk! Maar waar krijgen Rotterdammers nou echt een knorrende maag van? Hup" naar Rotterdam! De Erasmusbrug over, fiets of auto neerzetten bij Hotel New York en dan de Hoerenloper loopbrug over naar Katendrecht.
Index.
Deliplein, hét culinaire plein van Zuid ZieZuid.
Tegenwoordig is het Deliplein hartstikke hip. Met allerlei leuke restaurants, koffietentjes en cafés. Tattoo Bob heeft het allemaal zien veranderen. Zelf staat Bob niet meer in de zaak, maar het familiebedrijf draagt nog altijd trots zijn naam. Zoon Ralph: Mijn vader begon hier op De Kaap in 1968 met tatoeëren. Hij was daarmee de eerste tatoeëerder van Nederland. In 1980 startte hij zijn zaak op het Deliplein. Tattoo Bob zag het Deliplein de laatste jaren flink veranderen. Ralph meest rechts Het is hier nu duizend keer beter. Volgens Ralph bestaat er een groot misverstand over die tachtiger jaren op Katendrecht.
Restaurants Katendrecht Kun Jij de Kaap aan?
De Kaap heeft een groot culinair aanbod. Restaurants, lunchrooms, traiteurs, cateraars en cafés: er is voor ieder wat wils. Bistrot du Bac. Echte Parijse keuken aan het Deliplein. Een traditionele bistrot, met Franse ambachtelijke gerechten. Geopend van woensdag t/m zondag voor diner, op zaterdag en zondag ook voor lunch. Café De Ouwehoer. Café De Ouwehoer brengt de ouderwetse en broeierige sfeer van het oude Katendrecht weer terug op het Deliplein.
KAAP vislokaal.
KAAP Cape is the Rotterdam-grown fish restaurant in the Katendrecht neighbourhood. KAAP has been serving fish at Deliplein since 2013. The art-cinema Lantaren Venster is a short, but beautiful walk away, Theater Walhallah is one of our close neighbours and our favorite food-loft is just across the street. Fresh fish, fine wines and casual atmosphere. We are inspired by varieties of tastes from the different cultures found in Rotterdam.

Contacteer ons

bakkerswinkel amsterdam high tea
vegan high tea amsterdam
rondvaart met high tea amsterdam
high tea aanbieding amsterdam
high tea boot amsterdam
high tea hotel amsterdam
high tea babyshower amsterdam