Zoeken naar katendrecht nieuwbouw

katendrecht nieuwbouw
Cookies op AD.nl AD.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
Nieuwbouw Katendrecht, Rotterdam Nieuwbouwprojecten in Katendrecht, Rotterdam funda.
Nieuwbouw in Katendrecht, Rotterdam. Nieuwbouwprojecten in Katendrecht, Rotterdam. Nieuwbouwprojecten te huur in Katendrecht, Rotterdam. Nieuwbouwprojecten te koop in Katendrecht, Rotterdam. Funda in English. Makelaars Funda desk Informatie. Service Inloggen Help Contact. Huis op funda Het funda Huis Huis plaatsen NVM makelaar Bladeren Hoe koop ik een huis?
Katendrecht Rotterdam nieuwbouw Nieuwbouw Architectuur Rotterdam.
Nieuwbouw Architectuur Rotterdam. Home Geen categorie Katendrecht Rotterdam nieuwbouw. Katendrecht Rotterdam nieuwbouw. 8 maart 2015. Katendrecht is een wijk in Rotterdam Zuid tussen de Rijnhaven en de Maashaven. Lange tijd was het schiereiland Katendrecht berucht als hoerenbuurt en Chinatown maar sinds 2007 ondergaat Katendrecht een flinke metamorfose.
Havenkwartier Katendrecht Nieuwbouw Architectuur Rotterdam.
Nieuwbouw Architectuur Rotterdam. Home Gebouwen In ontwikkeling Havenkwartier Katendrecht. 24 januari 2018. Nieuwbouw Havenkwartier Katendrecht. Op Katendrecht aan de Maashaven wordt een nieuw woningbouw project ontwikkeld. In het Havenkwartier komen ca. 200 woningen met gevarieerd woningaanbod van riante drielaagse stadswoningen tot aan maisonnettes en loft appartementen.
Katendrecht Fenixlofts.
Allemaal typeringen van Katendrecht uit de roemruchte historie. De afgelopen jaren groeide de Kaap uit van een probleemwijk naar een hippe plek en gewilde woonwijk. De wijk zit sterk in de lift door een grootschalige renovatie, nieuwbouw en de komst van aantrekkelijke voorzieningen.
Groene Kaap verkoop start november Nieuwbouw Architectuur Rotterdam.
De Groene Kaap is een nieuwbouwproject op Katendrecht in Rotterdam. Ontwikkelaar Stebru zal in de pols van Katendrecht in 4 fasen 450 woningen realiseren in de periode 2017 tot 2021. Het ontwerp van de nieuwbouw is van Massa Bureau voor architectuur die o.a.
Cobana Katendrecht Rotterdam Nieuwbouw Architectuur Rotterdam.
Nieuwbouw Architectuur Rotterdam. Home Nieuwbouw nieuws Cobana Katendrecht Rotterdam. Cobana Katendrecht Rotterdam. 25 oktober 2017. Woongebouw Cobana Katendrecht. Op Katendrecht wordt een nieuw multifunctioneel gebouw gebouwd met 375 huurappartementen voor hoger opgeleiden die net een baan hebben. Woongebouw Cobana wordt gebouwd aan de Bananenstraat tussen de Brede Hilledijk en de Maashaven n.z.
350 nieuwe appartementen op Katendrecht Rotterdam Heijmans N.V.
In opdracht van IC Netherlands worden twee woontorens gerealiseerd aan de Bananenstraat in de wijk Katendrecht. Naar verwachting wordt het project oktober 2019 opgeleverd. Het appartementencomplex krijgt, naar een ontwerp van Rijnboutt, een stoere en robuuste uitstraling die past bij de andere gebouwen op Katendrecht.
Kaapvaarder.
Dat is Katendrecht. Je hebt nu de kans om hier te wonen in nieuwbouw met de sfeer van vroeger. De 32 herenhuizen van Kaapvaarder hebben hoge plafonds en bieden alle ruimte voor een gezin. De prijzen variƫren van 250.000, tot 389.500.

Contacteer ons

luister naar je hart
luisteren naar je hart
restaurant katendrecht rotterdam
katendrecht restaurant
parkeren katendrecht
katendrecht nieuwbouw
beste high tea amsterdam
high tea amsterdam centrum